Barion Pixel

Élő online gerinctorna

A gerinctorna segít megőrizni gerincünk mozgékonyságát, rugalmasságát, erősíti az izmokat, csökkenti/megszünteti az ízületi kopás, mozgáshiány miatt kialakult fájdalmakat, „beolajozza” az ízületeket, könnyebbé teszi a mindennapi mozgásainkat. A gerinctorna során átmozgatjuk a test valamennyi ízületét, nagy figyelmet fordítva az ágyéki és nyaki gerincszakasz, ízületek védelmére.

Az élő online foglalkozások különlegessége, hogy minden résztvevő saját otthonában, biztonságos körülmények között végzi a gyakorlatokat. Felszabadult légkörben, jó hangulatban sok ember együtt, de mégsem egy térben tornázik, gyógytornász szakember irányításával. Amennyiben bekapcsolt kamerával veszel részt az órán, folyamatosan tudom kontrollálni és korrigálni a mozgásaidat. A szakszerűen összeállított, helyesen kivitelezett gyakorlatok karban tartják a testedet, megszabadítanak a mozgásszervi fájdalmaktól. 

Az élő, online gerinctornán elsajátított feladatokat végezheted tetszőleges időpontban is, egyedi igény szerint, az ehhez segítséget nyújtó videót a videótárban találod meg.

Az élő online csoportos órákat ajánlom, azoknak akik

  • Ülő foglalkozást végeznek
  • Időt szeretnének megtakarítani
  • Nem szeretnek mások előtt mozogni
  • Limitáltan tudnak kimozdulni a lakásból (gyermek, idősebb családtag gondozása)
  • A gyógytornász által javasolt gyógytornát nincs erejük otthon végezni
  • Nyaralás, üzleti út esetén, hiszen csak egy kellemes környezet és egy laptop/telefon és internet szükséges hozzá. 

Figyelem! Az élő, online gerinctorna nem helyettesíti az egyéni gyógytornát! Panasz esetén kérj egyéni konzultációs időpontot.

error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!

* kötelező mező