Barion Pixel

Egyéni gyógytorna rendelőben

A gyógytorna olyan sérülések, betegségek kezelésével foglalkozik, amelyek korlátozzák az egyén mozgásképességét, funkcionális tevékenységek végrehajtását a mindennapi élet során.

A „gyógy” szó sokak számára megtévesztő lehet, pedig aki járt már gyógytornásznál, az tudja, hogy a gyógytorna nem könnyített tornát jelent. Éppen ellenkezőleg. A gyógytorna során sokszor meglepődik a páciens, hogy míg edzésen egy nehéz gyakorlatot nagy ismétlésszámmal végre tud hajtani, addig a gyógytornász által adott gyakorlatból egyet sem vagy csak keveset tud helyesen kivitelezni.

Ennek oka, hogy a gyógytorna során olyan izmokat vonunk be a működésbe, amelyeket a mindennapi életünk során, sporttevékenységünk közben többnyire egyáltalán nem, vagy helytelenül használunk. A mozgások kivitelezését sokkal nehezebb helyesen beállított testhelyzetben és tengelyben, megfelelő izommal végrehajtani.

A gyógytorna olyan sérülések, betegségek kezelésével foglalkozik, amelyek korlátozzák az egyén mozgásképességét, funkcionális tevékenységek végrehajtását a mindennapi élet során.

A gyógytorna/fizioterápia első lépése az állapotfelmérés, melynek során megtörténik a páciens alapos kikérdezése kórelőzményekről, valamint az alapos betegvizsgálat, mely magában foglalja a megtekintés, tapintás, aktív, passzív mozgásterjedelem, izomerő, izomtónus vizsgálatát, egyensúly, koordináció, érzés vizsgálatát és a speciális tesztek elvégzését.  A vizsgálati eredmények birtokában felállítjuk a fizioterápiás diagnózist, meghatározzuk a kezelési tervet és a célt és az alkalmazni kívánt fizioterápiás módszereket, a kezelések gyakoriságát, a várható eredményeket.

A gyógytorna/fizioterápia tudatosan tervezett mozgás, mely a pácienst képessé teszi arra, hogy bármely életkorban javítsa a funkciót, csökkentse, megelőzze a károsodás kialakulásának kockázatát, javítsa a fittséget, életminőséget.

A fizioterápiának minden esetben egyénre szólónak kell lennie, hiszen nincs két egyforma ember és probléma. Az eredményes kezeléshez feltétlenül szükséges a páciens aktív együttműködése.

Panasz, probléma esetén kérj egyéni konzultációt!

Időpont foglalás állapotfelmérésre a +3620 9505085  telefonszámon lehetséges

ÁRAK

Medencefenék állapotfelmérés (műszeres és manuális vizsgálat)kb. 50 perc30 000,00 Ft
Medencefenék gyógytornakb. 40 perc20 000,00 Ft
Medencefenék myofascialis release (elektroterápia, eszközös kezelés)kb. 40 perc25 000,00 Ft
Tisztelt Érdeklődő!
 
Medencefenék állapotfelmérésre, gyógytornára időpont foglalása telefonon keresztül lehetséges, hétköznap 8-14 óra között.
 
A +36 20 950 5085 telefonszámon csak időpontfoglalás lehetséges, nincs mód telefonos tanácsadásra. 
 
Tanácsadás, diagnózis felállítása, terápia módosítása csak személyes jelenlét esetén lehetséges, ehhez szükséges időpontot egyeztetni. 
 
Felhívom figyelmét, hogy a vizsgálat/kezelés előre lefoglalt időpontja az időpont előtt 24 órával díjmentesen lemondható. 24 órán belüli lemondás esetén a páciens köteles a teljes díjat megfizetni. 
 
Megértését köszönöm!
error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!