Barion Pixel

Egyéni gyógytorna rendelőben

A gyógytorna olyan sérülések, betegségek kezelésével foglalkozik, amelyek korlátozzák az egyén mozgásképességét, funkcionális tevékenységek végrehajtását a mindennapi élet során.

A „gyógy” szó sokak számára megtévesztő lehet, pedig aki járt már gyógytornásznál, az tudja, hogy a gyógytorna nem könnyített tornát jelent. Éppen ellenkezőleg. A gyógytorna során sokszor meglepődik a páciens, hogy míg edzésen egy nehéz gyakorlatot nagy ismétlésszámmal végre tud hajtani, addig a gyógytornász által adott gyakorlatból egyet sem vagy csak keveset tud helyesen kivitelezni.

Ennek oka, hogy a gyógytorna során olyan izmokat vonunk be a működésbe, amelyeket a mindennapi életünk során, sporttevékenységünk közben többnyire egyáltalán nem, vagy helytelenül használunk. A mozgások kivitelezését sokkal nehezebb helyesen beállított testhelyzetben és tengelyben, megfelelő izommal végrehajtani.

A gyógytorna olyan sérülések, betegségek kezelésével foglalkozik, amelyek korlátozzák az egyén mozgásképességét, funkcionális tevékenységek végrehajtását a mindennapi élet során.

A gyógytorna/fizioterápia első lépése az állapotfelmérés, melynek során megtörténik a páciens alapos kikérdezése kórelőzményekről, valamint az alapos betegvizsgálat, mely magában foglalja a megtekintés, tapintás, aktív, passzív mozgásterjedelem, izomerő, izomtónus vizsgálatát, egyensúly, koordináció, érzés vizsgálatát és a speciális tesztek elvégzését.  A vizsgálati eredmények birtokában felállítjuk a fizioterápiás diagnózist, meghatározzuk a kezelési tervet és a célt és az alkalmazni kívánt fizioterápiás módszereket, a kezelések gyakoriságát, a várható eredményeket.

A gyógytorna/fizioterápia tudatosan tervezett mozgás, mely a pácienst képessé teszi arra, hogy bármely életkorban javítsa a funkciót, csökkentse, megelőzze a károsodás kialakulásának kockázatát, javítsa a fittséget, életminőséget.

A fizioterápiának minden esetben egyénre szólónak kell lennie, hiszen nincs két egyforma ember és probléma. Az eredményes kezeléshez feltétlenül szükséges a páciens aktív együttműködése.

Panasz, probléma esetén kérj egyéni konzultációt!

Időpont foglalás állapotfelmérésre a +3620 9505085  telefonszámon lehetséges

ÁRAK

Medencefenék állapotfelmérés (műszeres és manuális vizsgálat) kb. 50 perc 30 000,00 Ft
Medencefenék gyógytorna kb. 40 perc 17 000,00 Ft
Medencefenék myofascialis release (elektroterápia, eszközös kezelés) kb. 40 perc 20 000,00 Ft

A vizsgálat/kezelés díjának megfizetése csak készpénzben lehetséges.

A vizsgálat/kezelés előre lefoglalt időpontja az időpont előtt 24 órával díjmentesen lemondható. 24 órán belüli lemondás esetén a páciens köteles a teljes díjat megfizetni.  error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!

* kötelező mező