Barion Pixel

A rectus diastasis fizioterápiája

80.000 Ft

Hétvégi, egynapos online workshop, gyógytornász-fizioterapeutáknak.

Ha nem gyógytornászként vagy gyógytornász hallgatóként vásárolod meg a képzést, nem vehetsz részt rajta és a befizetett tanfolyami díjat sem kapod vissza!

A rectus diastasis fizioterápiájának nem csupán a szétnyílt hasizom erősítésére kell koncentrálnia. A workshop-on egy olyan komplex kezelési folyamatot ismerhetsz meg, amely a medence, az ágyéki gerinc, a gátizmok és a rekeszizom összehangolt működését javító gyakorlatokból áll.
Az anatómiai, élettani és mozgástani ismereteid bővítése mellett elsajátíthatod a szétnyílt hasizom diagnosztizálásának lehetőségeit (palpáció, eszközös mérési lehetőségek), tanulhatsz a megnövekedett diastasis következtében kialakuló kóros állapotokról, azok kezelési lehetőségeiről, mozgásterápiájáról.
A képzés során megtanulhatod, hogyan állíts össze egyénre szabott kezelési tervet, milyen szempontok szerint válaszd ki a páciens állapotának megfelelő gyakorlatokat, figyelembe véve az egyéb – mozgásszervi, nőgyógyászati panaszokat és az esetleges kontraindikációkat. (pl.: vizelet inkontinencia, symphyseolysis, discus hernia, stb.)

A várandósság alatt szétnyílt hasizom és a gátizmok gyengeségéből adódó elváltozások kezelése a szülészet-nőgyógyászati fizioterápia része, ezért csak gyógytornászok, illetve negyedéves gyógytornász hallgatók jelentkezését várom.

A következő workshop időpontja: (8:00-15:00)
A workshop időtartama: 1 x 7 óra
Részvételi díj: 80 000 Ft
Eszközigény: tornaszőnyeg, karfa nélküli szék, fitball

Ezzel a képzéssel együtt célszerű elvégezni a „Pelvic & Core – Medencefenék kurzus” c. tanfolyamot is, hiszen a két tanfolyamon elsajátítható gyakorlatok kiegészítik, erősítik egymás hatását.

Felhívom minden érdeklődő figyelmét, hogy az online tanfolyamon való részvétel láthatósághoz kötött!

Hamarosan!

error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!