Barion Pixel

Bokatorna – eszköz nélkül

A bokatorna magában foglalja a vénás tornát, valamint a boka és a láb ízületeinek aktív, intenzív átmozgatását, izmainak erősítését.

6.000 Ft

/hónap

Hamarosan!

A bokatorna javasolható azoknak, akiknek csonttörés, ficam, szalagszakadás stb. esetén a rögzítés (gipsz, bokarögzítő) eltávolítása, valamint műtét után az orvos vagy a gyógytornász engedélyezi az aktív mozgások végzését, illetve gyógytornát javasol. A bokatornát csak abban az esetben végezd, ha az ízületekben minden irányban engedélyezett az aktív mozgás.

A bokatornát kismamák is végezhetik. A várandósság alatt bekövetkező hormonális és statikai változások, valamint a megnövekedett testsúly következtében lesüllyednek a talpi boltozatok, megnövekszik a lábak mérete, mely tünetekhez nagyon gyakran talpi fájdalom is társul. A bokaízületek átmozgatása, a vénás torna, az izmok erősítése csökkentheti a várandósság alatt kialakult talpi fájdalmat, boka körüli duzzanatot.

A bokatorna előnye, hogy elegendő hozzá egy szék és egy szőnyeg, ezért végezheted bárhol: otthonodban, irodában, stb., akár naponta többször is.

Eszközigény: szék, tornaszőnyeg
Időtartam: 25 perc
Ár: 6000 Ft/hó

Figyelem!
A tornát mindenki saját felelősségére végzi!
Amennyiben az instrukciókat pontosan követed, a bokatorna nem okozhat egészségkárosodást.
A gyakorlatok helytelen végzése során szerzett sérülésekért, panaszokért nem vállalok felelősséget.
Kérdés, panasz esetén kérj egyéni konzultációt!
A videó megvásárlásával elfogadod, hogy saját felelősségedre végzed a gyakorlatokat.

6.000 Ft

Hamarosan!

error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!

* kötelező mező