Barion Pixel

Bokatorna – eszközzel

Ebben a videóban kicsit nehezebb gyakorlatokat találsz, mint az eszköz nélküli bokatorna videóban, ezért javaslom, hogy kezdd a tornát az eszköz nélküli feladatokkal.

6.000 Ft

/hónap

Hamarosan!

A bokatorna magában foglalja a vénás tornát, valamint a boka és a láb ízületeinek aktív, intenzív átmozgatását, izmainak erősítését különböző eszközök segítségével.

Ez a torna javasolható azoknak, akiknek csonttörés, ficam, szalagszakadás stb. esetén a rögzítés (gipsz, bokarögzítő) eltávolítása, valamint műtét után az orvos vagy a gyógytornász engedélyezi az aktív mozgások végzését, illetve gyógytornát javasol. A bokatornát csak abban az esetben végezd, ha az ízületekben minden irányban engedélyezett az ellenállással szemben végzett mozgás (rugalmas szalag ellenállás).

A bokatornát kismamák is végezhetik. A várandósság alatt bekövetkező hormonális és statikai változások, valamint a megnövekedett testsúly következtében lesüllyednek a talpi boltozatok, megnövekszik a lábak mérete, mely tünetekhez nagyon gyakran talpi fájdalom is társul. A bokaízületek átmozgatása, a vénás torna, az izmok erősítése csökkentheti a várandósság alatt kialakult talpi fájdalmat, boka körüli duzzanatot. A tornát otthon, vagy a munkahelyeden akár naponta többször is végezheted.

Eszközigény: szék, tornaszőnyeg, rugalmas szalag, puha labda (pilates), kézisúlyzó vagy ? literes üdítős palack, teniszlabda vagy sünilabda
Időtartam: 27 perc
Ár: 6000 Ft/hó

Figyelem!
A tornát mindenki saját felelősségére végzi!
Amennyiben az instrukciókat pontosan követed, a bokatorna nem okozhat egészségkárosodást.
A gyakorlatok helytelen végzése során szerzett sérülésekért, panaszokért nem vállalok felelősséget.
Kérdés, panasz esetén kérj egyéni konzultációt!
A videó megvásárlásával elfogadod, hogy saját felelősségedre végzed a gyakorlatokat.

6.000 Ft

Hamarosan!

error: Védett tartalom!!!

Iratkozz fel a hírlevelemre mielőtt mész!

* kötelező mező